Over Boostiv

Boostiv is een Nederlands bedrijf. We zijn dus altijd bereikbaar én we spreken jouw taal. We houden de prijs laag, de kwaliteit hoog en de service persoonlijk. Hoe dat kan? Wij zijn rechtstreeks betrokken bij de productie, daardoor kunnen we snel schakelen. Iedereen bij Boostiv weet alles over het assortiment, dus servicevragen zijn zo beantwoord! Producten en service van goede kwaliteit, dat is waar we bij Boostiv voor staan. Met onze hoge kwaliteit producten helpen we jou bij het creëren van rust, en verbeteren van jouw slaapkwaliteit. Ons doel is dan ook om jou te helpen om succesvoller te zijn, want zonder goede slaap en rust, is het onmogelijk succesvol te zijn! 

Het verhaal achter Boostiv

Het ontstaan van Boostiv
Sinds dat de mens bestaat, hebben miljoenen mensen last van het feit dat ze niet goed slapen, moe zijn, geen rust hebben en stress ervaren. Ook wij van Boostiv herkennen dit probleem bij onszelf, vrienden en familie. Na veel onderzoeken en testen, hebben we een prachtig en effectief assortiment ontwikkeld om niet alleen onze naasten, maar ook de rest van de wereld te helpen om doormiddel van rust succesvoller te worden.

Van idee naar assortiment
Oké, het idee lag er, zoveel mogelijk mensen helpen aan een verbeterde slaap en rust. De volgende stap was onderzoeken naar oplossingen in de huidige markt. We kwamen er al snel achter dat er echte oplossing is voor slaap- en rustproblemen die niet-medisch is. Hier zagen wij direct potentie in en zijn een intensieve periode van onderzoeken en testen begonnen. Hierdoor zijn we uitgekomen op een producent met jarenlange ervaring in de ontwikkeling van slaap- en rust producten. De fabrikant bevindt zich in de Chinese stad Shenzhen, het centrum van de nieuwste technologie op het gebied van elektronica. Door onze sterke band, nauwe contact en zelfde visie op de maatschappelijke belangen van het probleem, hebben wij de nieuwste slaap- en rust technologie naar Europa gebracht.

Blijven verbeteren
Met de start van de samenwerking, begon ook de start van de verkoop in Nederland. Dit hebben wij gedaan in kleine aantallen, om het effect te testen in de markt. Al de feedback die wij gekregen hebben, heeft ons assortiment doen uitbreiden, en verhogen in de best mogelijke kwaliteit. Zo is Boostiv de eerste aanbieder van de Pulse techniek (Boostiv Pulse 1&2) in Nederland!

Onze open bedrijfsvoering

Wij zijn een transparant bedrijf. We staan altijd open voor de feedback van onze klanten en we zijn transparant over de productie van onze producten. Als klanten vragen waar de producten vandaan komen en hoe het productieproces eruit ziet, dan geven wij een eerlijk antwoord. Dat kan ook, want wij zitten met onze neus bovenop het proces. We bezoeken onze productiepartner regelmatig om dit mogelijk te maken. Zo kunnen wij waarborgen dat onze producten op een eerlijke manier en met de hoogste kwaliteit worden gemaakt.

Vanuit ons direct naar jou

Voor de beste service
We leveren zonder tussenpartij aan onze klanten zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. Daarom is het Boostiv assortiment alleen op deze website, Bol.com en Amazon te koop. Hierdoor gaan de producten vanaf de fabriek via ons, direct naar de klant.

Omdat we een zakelijke partner van Bol.com zijn kunnen we ook via hun website direct aan de klant leveren. Hebben wij tijdens onze controle toch iets over het hoofd gezien of heb je een vraag? Dan kunnen we sneller dan een traditionele winkel met een oplossing komen.

Als je een probleem met een product hebt, wordt er door de winkel dan ook vaak contact gezocht met de fabrikant van dit product. Voordat er dan een oplossing komt, zijn er dan al snel meerdere dagen verstreken. Omdat wij de producten in eigen beheer hebben, kunnen wij het probleem direct oplossen. Om dit nog makkelijker te maken kun je ons Whatsappen, bellen of mailen.

Voor de laagste prijs
Omdat we van productie tot en met verkoop in eigen beheer houden, houden we de kosten laag en kunnen we snel schakelen. Zo kunnen we de nieuwste technieken toepassen voor de beste prijs. We hebben hieronder de verschillen tussen Boostiv en een traditionele winkel in beeld gebracht:

Onze toekomst

We werken hard om dé specialist op het gebied van slaap- en rust oplossingen te zijn en willen binnen 2 jaar minimaal 500.000 klant helpen aan hernieuwde rust. De volgende stappen zijn gericht op het uitbreiden van het assortiment en internationaal uitrollen aan de hand van onze kernwaarden: kwaliteit, direct, eerlijk en open.

De Boostiv Pulse 1

De Pulse helpt jou sneller in slaap vallen