Retourneren

Niet tevreden over je aankoop? Graag horen wij de reden hiervan en wat wij kunnen doen om jou weer tevreden te stellen.

Bij ons kun je je bestelling tot 30 dagen retourneren. Wij zorgen er dan voor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending weer netjes op jouw rekening staat.

Meld je retourmelding aan ons via mail.

Zorg dat het pakket is voorzien van een Track en Trace code. Onthoud, als zender ben jij verantwoordelijk voor het opsturen jouw pakket.

Retourvoorwaarden:

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

Indien originele verpakking, toebehoren of product vanwege opening/gebruik niet herbruikbaar is kunnen producten niet retour worden genomen. Draag zorg voor hygiëne en veiligheid. Indien dit niet gegarandeerd is kunt u het product niet retourneren. Hierbij beroepen wij ons op artikel 8 lid 8 van de algemene verkoopvoorwaarden. Artikelen waarvan de seal is geopend worden uit hygiënische overwegingen niet geaccepteerd als retour. Producten worden hierdoor onbruikbaar. Openen van deze producten zijn op risico van de koper.

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.