Retourneren

Niet tevreden over je aankoop? Graag horen wij de reden hiervan en wat wij kunnen doen om jou weer tevreden te stellen.

Het kan namelijk voorkomen dat u het aangeschafte product nog niet helemaal optimaal benut heeft. Wij kennen onze producten van binnen en buiten en helpen u hier dan ook graag bij!

Bij ons kun je je bestelling tot 30 dagen retourneren. Wij zorgen er dan voor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending weer netjes op jouw rekening staat.

Meld je retourmelding aan ons via mail.

Zorg dat het pakket is voorzien van een Track en Trace code. Onthoud, als zender ben jij verantwoordelijk voor het opsturen jouw pakket.

Retourvoorwaarden:

Bij hygiënische producten heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@boostiv-brand.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.