Ons verhaal

Over Boostiv

Boostiv is een Nederlands bedrijf. We zijn dus altijd bereikbaar én we spreken jouw taal. We houden de prijs laag, de kwaliteit hoog en de service persoonlijk. Hoe dat kan? Wij zijn rechtstreeks betrokken bij de productie, daardoor kunnen we snel schakelen. Iedereen bij Boostiv weet alles over het assortiment, dus servicevragen zijn zo beantwoord! Producten en service van goede kwaliteit, dat is waar we bij Boostiv voor staan. Met onze hoge kwaliteit producten helpen we jou bij het creëren van rust, en verbeteren van jouw slaapkwaliteit. Ons doel is dan ook om jou te helpen om succesvoller te zijn, want zonder goede slaap en rust, is het onmogelijk succesvol te zijn! 

Het verhaal achter Boostiv

Het ontstaan van Boostiv
Sinds dat de mens bestaat, hebben miljoenen mensen last van het feit dat ze niet goed slapen, moe zijn, geen rust hebben en stress ervaren. Ook wij van Boostiv herkennen dit probleem bij onszelf, vrienden en familie. Na veel onderzoeken en testen, hebben we een prachtig en effectief assortiment ontwikkeld om niet alleen onze naasten, maar ook de rest van de wereld te helpen om doormiddel van rust succesvoller te worden.

Van idee naar assortiment
Oké, het idee lag er, zoveel mogelijk mensen helpen aan een verbeterde slaap en rust. De volgende stap was onderzoeken naar oplossingen in de huidige markt. We kwamen er al snel achter dat er echte oplossing is voor slaap- en rustproblemen die niet-medisch is. Hier zagen wij direct potentie in en zijn een intensieve periode van onderzoeken en testen begonnen. Hierdoor zijn we uitgekomen op een producent met jarenlange ervaring in de ontwikkeling van slaap- en rust producten. De fabrikant bevindt zich in de Chinese stad Shenzhen, het centrum van de nieuwste technologie op het gebied van elektronica. Door onze sterke band, nauwe contact en zelfde visie op de maatschappelijke belangen van het probleem, hebben wij de nieuwste slaap- en rust technologie naar Europa gebracht.

Blijven verbeteren
Met de start van de samenwerking, begon ook de start van de verkoop in Nederland. Dit hebben wij gedaan in kleine aantallen, om het effect te testen in de markt. Al de feedback die wij gekregen hebben, heeft ons assortiment doen uitbreiden, en verhogen in de best mogelijke kwaliteit. Zo is Boostiv de eerste aanbieder van de Pulse techniek (Boostiv Pulse 1&2) in Nederland!